Beva's Interiørgleder

Lev i nuet, vent ikke til i morgen, plukk livets roser i dag.

lørdag 15. januar 2011

Badet

Like før jul pusset vi opp badet vårt, badet ble bygd i 1987 og det har ikke blitt pusset opp siden. Det var heller ikke så veldig funksjonabelt, badetkaret sto under skråtaket sånn at det ikke gikk an å stå å dusje. 
Vi er såpass mange i huset innimellom så vi fant ut vi måtte gjøre noe dette. Vi ryddet, tok ut innredningen og strippet badet. På veggene la umalte panelplater som jeg har malt i en grå farge som heter Ascott. Veggen bak vasken brukte vi opp noen våtromsplater vi hadde liggende, vi måtte dele de i to fordi vi hadde ikke nok til å dekke helt opp og det var helt umulig å få tak i likedan, vi brukte panelplater over.  Innredningen ble brukt opp igjen, hadde ikke hjerte til å kaste ut den, det vistes nesten ikke den var brukt. Innredningen ble pyntet opp med nye knotter som jeg kjøpte hos Sofies Villa. Badekaret ble snudd sånn at det ble stående på langveggen og vi fikk opp dusj. Gulvet ble malt i Oxana gulvmaling i en egenkomponert gråfarge. Vi skal legge flis men vi må vente til sommeren fordi vi kan ikke stenge gulvvarmen i 3 uker nå på vinteren. Det sies at å pusse opp bad er dyrt men iogmed at vi satset på gjenbruk av endel ting så kom oppussingen seg bare på ca 8000,-. Vi er fornøyd med badet og ungdommene som fikk seg nytt bad er også fornøyde.


Det var rosablomstret 80 tallstapet og brunsvidd gulv. 


Underveis i oppussingen
Lamper og dobbeltservanten ble kjøpt på Ikea, speilet er kjøpt på Bohus 
 Hylle og "bath" ble kjøpt hos Lille RødhetteBenken brukte barna da de var små, den fikk seg noen strøk maling og jeg satte på en wall-stikcers, melkeflaskene sto i huset da vi kjøpte det 1987..

Tjho hei :-)
Brit Eva

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar